NEVZDÁVEJTE SE VĚCÍ, NA NICHŽ OPRAVDU ZÁLEŽÍ.
Život plný práce bez radosti není pravým životem. Občasné potěšení zkrátka potřebujete. SUBARU BRZ bylo navrženo tak, aby přinášelo pořádnou dávku radosti – kdekoli a kdykoli. S požitkem za volantem ryzího sportovního vozu, jenž je zdrojem radosti na každé cestě, dokáže SUBARU BRZ obohacovat váš život o potřebnou radost, a to každodenně. Dokáže ve vás vyvolat čistou radost z řízení v každé zatáčce, abyste neztratili ze zřetele to, na čem záleží nejvíce – co největší potěšení ze života.
MODELOVÁ ŘADA
TECHNOLOGIE
DOSAŽENÍ SKUTEČNÉ ROVNOVÁHY.
Za pozoruhodnou charakteristikou jízdního chování SUBARU BRZ stojí především tuhý podvozek. Díky promyšlené konstrukci může být motor SUBARU BOXER zabudován níže – a ve spojení s lehkým a vyváženým podvozkem tak vůz disponuje nižším těžištěm, které ještě vylepšuje příkladnou manévrovatelnost a stabilitu, stojící za ryze osobním požitkem z jízdy.
BEZPEČNOST
VŽDY V KONTAKTU.
Vzrušení z mimořádného výkonu může někdy zastínit požadavky na bezpečnost, ale my jsme SUBARU BRZ vybavili rozsáhlým systémem zabezpečení, abychom ukázali, že vaše bezpečnost stojí vždy na prvním místě. Systém řízení stability vozu (VSC) vám svými schopnostmi pomáhá nikdy nesjet ze správné cesty. O všudypřítomnou bezpečnost vás samotných i spolucestujících se stará kolekce airbagů a konstrukce karoserie s prstencovými výztužemi. To vše pro maximální jistotu na každé cestě.